Tannlegeskrekk

Våre tannleger er utdannet ved Odontologiske fakultet Universitet i Oslo. De har under utdannelsen hatt stor fokus på pasienter med tannlegeskrekk. De har bygget videre på den teoretiske kunnskapen og implementert den i sin behandlingsmetode.

Vi vet at hver tiende nordmann lider av tannlegeskrekk (odontofobi). Ofte er det å ta kontakt med tannlegen det vanskeligste for den som har slik fobi. Det kan være bra å vite at vi ser det som en av våre fremste oppgaver å hjelpe de som er redd. Det viktigste er først og fremst at du som pasient trives og kjenner deg trygg hos oss.

Behandlingsalternativer

Kommunikasjon
Det er vår oppgave å bruke god tid sammen med deg for å kartlegge din angst. Videre er det viktig at du får svar på alle de spørsmålene du måtte ha, slik at du til enhver tid er informert.

Beroligende midler
Det kan hos noen være aktuelt med beroligende tabletter i forbindelse med tannbehandlingen.

Det er svært viktig for oss at du føler deg helt trygg når du kommer til oss. Hvis det er noe du lurer på, kan du gjerne ringe oss eller sende mail. Ellers anbefaler vi at du bestiller en uforpliktende time hos en av våre tannleger, slik at du får muligheten til å bli kjent med vedkommende.

Søk på krifa.no