Usynlig tannregulering

Ønsker du korreksjoner i tannstillingen din, eller har tannlegen din funnet bittavvik som gir ugunstig slitasje på tenner? Da kan usynlig tannregulering være løsningen for deg.

Usynlig tannregulering, også kalt Invisalign eller Aligner, er effektivt, enkelt og komfortabelt. Det er også helt trygt, da vi tar en grundig sjekk av tenner og tannstatus og samarbeider tett med spesialister. Behandlingen består av avtakbare gjennomsiktige skinner, individuelt tilpasset hver enkelt pasient.

Hvordan

Fremstillingen av skinnene er digital. Tannlegen tar en scan av tennene dine og bittet ditt, og vil ved hjelp av en 3D-modell utarbeide en individuell behandlingsplan. Basert på behandlingsplanen, fremstiller vi det antall skinner som er nødvendig for ønsket resultat. Hver enkelt skinne har som formål å flytte tenner litt etter litt. Skinnene er laget av plast, uten BPA og ftalater, og de er FDA-godkjent.

Skinnene må brukes 22 t i døgnet og tas kun av ved spising, drikking (unntatt vann) og tannpuss. Du får et nytt sett med skinner ca annenhver uke, avhengig av type tannforflytning og individuelle forskjeller. Total behandlingstid kan variere fra noen få uker til noen måneder.

 

 

Pris på behandlingen avhenger av omfang og varighet på reguleringen. Dette avtales i forkant av behandlingsstart. Vi tilbyr nedbetalingsplan over flere terminer.

Ta gjerne kontakt med oss for en konsultasjon og finn ut om dette er noe for deg. Vi utfører da en full sjekk og gir deg et uforpliktende behandlingsforslag.

Søk på krifa.no