VELKOMMEN

Lysaker Spesialistklinikk

På Lysaker har vi en topp moderne avdeling med øre-nese-hals poliklinikk og dagkirurgi. Våre spesialister har høy kompetanse i utredning og behandling av sykdommer og plager i øre-nese-halsområdet. Vi tar imot privatbetalende så vel som deg med behandlingsforsikring.

Lysaker Torg 5,

1366 Lysaker

Inngang på hjørne av bygget. 1.etg.

Åpningstider:

Man - fre: 08:30 - 16:00. Avvikende tider kan forekomme (kveld, helg)

Telefontid:

Man - fre: 08:30 - 15:00 Stengt 11:30 -12:00

Åpningstider:

Man - fre: 08:30 - 16:00

Telefontid:

Man - fre: 08:30 - 15:00. Stengt mellom 11:30-12:00

Time hos spesialist uten henvisning

Hos våre spesialister kan man få rask time uten at man trenger henvisning fra fastlegen. Ved direkte henvendelse vil man ofte spare tid som ellers hadde blitt brukt i påvente av time hos fastlegen og avtalespesialist.

Øre nese hals

Vi tar imot barn og voksne til utredning og behandling for alle vanlige og sjeldnere øre-nese-halsplager og –sykdommer, samt dagkirurgiske operasjoner.

Les mer om hvilke utredninger og behandlinger vi tilbyr

Operasjoner

Ved Lysaker Spesialistklinikk tilbyr vi dagkirurgiske operasjoner i narkose med kort ventetid. Pasienter som ønsker operasjon må først til poliklinisk time hos en av våre spesialister for kartlegging av symptomer og plager.

Les mer om hvilke operasjoner vi tilbyr

Farooq Maqsood
Klinikksjef, Øre-Nese-Hals-spesialist
Dr. Maqsood jobber med poliklinikk og operasjoner på både Lysaker og Romerike. Spesialist i øre-nese-halssykdommer Erfaring fra Rikshospitalet, Akershus Universitetssykehus og Sykehuset Innlandet Gjøvik Utdannet ved Universitetet i Oslo Medisinsk ansvarlig for utredning og behandling av lidelser i struper
Les mer
Ralph Dollner
Øre-Nese-Hals-spesialist og hovedkirurg nese/bihuler
Ralph Dollner er vår hovedkirurg i nese- og bihulesykdommer. Dr. Dollner er på Lysaker normalt annenhver uke, i perioder sjeldnere. Konsultasjoner hos Dr. Dollner gis primært ved vurdering av operasjonsbehov. Godkjent subspesialitet i allergologi (Tyskland) og plastiske operasjoner (Tyskland) Ph.D. Universitetet i Heidelberg, Docent Universitetet i Heidelberg (Tyskland) Tilknyttet Oslo Universitetssykehus (Rikshospitalet) Medisinsk ansvarlig for allergologisk utredning og behandling ved klinikken Tidligere leder og nå styremedlem i Norsk forening for allergologi og immunopatologi Nasjonal og internasjon foredragsholder
Les mer
Sølve H. Danielsen
Øre-Nese-Hals-spesialist
Dr. Danielsen jobber til daglig på Lysaker. Fra november 2020 har han i tillegg poliklinikk hver torsdag på Romerike. Utdanning fra Ruhr-Universität Bochum, i Tyskland.Dr. Danielsen har 20 år arbeidserfaring som spesialist i øre-nese-hals sykdommer, generell kirurgi og gastrokirurgi. Arbeidserfaring fra Nordlandssykehuset i Sandnessjøen 1999-2000 Narvik sykehus (UNN) 2000-2002 Nordlandssykehuset i Bodø 2002-2010, 2012-2014 Haukeland Universitetssykehus 2010-2012, 2014-2016 Ullevål Universitetssykehus 2016-2019 Radiumhospitalet 2017 Rikshospitalet 2018
Les mer
Birgir Briem
Øre-Nese-Hals-spesialist
Dr. Briem er normalt hos oss en dag i måneden. Spesialist i øre-nese-halssykdommer Jobber på Oslo Universitetssykehus (Rikshospitalet) Hode-/halskirurg med erfaring i utredning og behandling av godartede og ondartede svulster i munnhule, svelg, spyttkjertler, skjoldbruskkjertel og lymfeknuter Erfaren i bruk av ultralyd og punksjonscytologi som ledd i utredning av sykdommer i hode-/halsområde, bl.a. kreftutredning
Les mer
Torgrim Jorstad
Øre-Nese-Hals-spesialist
Dr. Jorstad jobber på Lysaker ca. en dag i uken med poliklinikk eller dagkirurgi. Han jobber resten av uken ved vår avdeling på Romerike. Spesialist i øre-nese-halssykdommer fra 2012. Tidligere arbeidet ved Gjøvik sykehus og Rikshospitalet. Utdannet ved Medizinische Hochschule Hannover
Les mer
Greg Jablonski
Øre-Nese-Hals-spesialist, ørekirurg
Greg Jablonski jobber kun med øreproblematikk og har poliklinikk ettermiddager hver andre uke. Dr. Jablonski utfører også dagkirurgiske operasjoner ca. en dag i måneden. Dr. Jablonski jobber på øreseksjon på Rikshospitalet til daglig..
Les mer
Nicolai Brodwall Berge
Øre-Nese-Hals-spesialist
Dr. Berge jobber i poliklinikken hos oss en dag i uken og er ØNH overlege ved Skien sykehus. Han har tidligere jobbet ved Rikshospitalet og Drammen sykhus. Utdannet ved Jagiellonian Universitet i Polen.
Les mer
Magnus Hilland
Øre-Nese-Hals-spesialist
Dr. Magnus Hilland er på Lysaker ca. en dag i måneden og utfører behandling og operasjon av stemmebåndsplager. Har egen praksis med offentlig avtale i Bergen. Tidligere jobbet ved Haukeland.
Les mer
Resepsjon

I resepsjon og på telefon blir du møtt av medisinsk sekretær Bokri og Oda. De hjelper deg med timebestilling og spørsmål du måtte ha.

Anniken Johnsen
Klinikkleder og koordinator
Administrerer og koordinerer den daglige driften med poliklinikk for våre klinikker og operasjonsvirksomhet for Bergen og Lysaker. Personalansvarlig.
Les mer

Snakk med oss

Kontakt oss for time

Hos våre spesialister kan du få rask time uten henvisning fra fastlegen.

Vi ringer deg!

    Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi opp deg!

    Søk på krifa.no